Kъща за гости Вила Колор предлага отлични условия за една незабравима почивка, уикенд, среща с приятели или семейно тържество на тихо и спокойно място на планина в Троянския балкан.
Ние осъзнаваме, че качеството на заобикалящата ни среда, както природна, така и сътворена от човека, е основополагащо за устойчивото развитие на туризма в региона.
Същевременно ограничеността на природните ресурси в глобален мащаб, непрестанното поскъпване на цената им и стряскащата статистика за тяхното разхищение, стимулират да предприемем първи стъпки по въвеждането на програма за управление по околна среда в нашия хотел.
Надяваме се, че със съвместните усилия на целият ни екип ще създадем един общ ресурс от компетенции и ще споделим отговорностите си поемайки следните ангажименти към опазването на околната среда и отговорното потребление на природни ресурси:


- Да спазваме екологичното законодателство и да подобряваме екологичните си постижения
- Да насърчаваме по-разумно потребление на природните ресурси и да бъдем пример в опазването на околната среда за нашата общност
- Да подпомагаме региона Да се придвижи към една екологично-устойчива икономика и по-ефективно и ефикасно потребление на ресурсите

- Да събираме отпадъците разделно